Vinsmaking til vilt, fisk og sjømat

Hjertelig velkommen til en helaften på Tranøy fyr og Fyrverket 6. september!

På Tranøy fyr kl.17-19 – med vinen i fokus
Du ønskes velkommen med et glass sprudlende; den skal fungere som en ganerenser!
«Kokken Min» Ole Morten har jakta på vilt og dratt opp sjømat. Du blir servert en smakebit av dette som deretter skal nytes til 2 hvite og 2 røde viner. Thomas Wiggen fra Regala forteller oss alt vi ønsker å vite om kveldens viner.

På Fyrverket kl.19-21 – med maten i fokus
Eksklusiv tapasmiddag med lokale råvarer fra skog og hav. Vinene som er presentert på vinsmakingen på fyret vil bli tilgjengelige for salg på buffeten.

Fæst på lokalet fra kl. 21
Vi kjører i gang en fæstlig kveld fra kl 21 med trubaduren Karl Olav Aronsen, kjent som frontfigur i bandet Søsterhjemmet med landeplagen «Su Su Susa i hodet» og er i dag vokalist i bandet Under the kilt.
Vi kan sørge for transport fra fyret til Fyrverket for de som ønsker det

Priser:

  • Vinsmaking på fyret, kr 790,-
  • Vinsmaking på fyret med påfølgende middag på Fyrverket, kr 990.-
  • CC for fæsten kr 250,- (betales i døra)

Alt kan bestilles gjennom vår nettside tranoyfyr.no her.

Se flere aktuelle saker