Sammen med Liv Skrudland og Hilde Grøtte inviterer vi til gode, landende og påkoblende dager på og rundt vakreste Tranøy fyr 26.-28. september. Rammene er overnatting på fyret og naturopplevelser i det vakre landskapet vi finner på Hamarøy.
Du vil få oppleve:
- Matlaging på bål med innslag i ville vekster
- Skogsbading i variert natur mellom fjell og hav
- Lære gode metoder for å koble av fra stress og tankekjør
- Vekke sansene og koble på «her og nå», altså ulike teknikker for mindfullness
- Pusteteknikker og meditativ bevegelse
- Nærende fellesskap
- Korte og rolige vandreturer i utrolig vakker natur
Hilde og Liv vil, sammen med vertskapet på Tranøy fyr, lede deg gjennom en helg som du ikke kommer til å glemme. Du vil få enkle metoder og inspirerende oppskrifter for å koble av og koble på deg selv i matlaging og tilstedeværen i naturen.
Ta gjerne med en venn eller kom alene. Kanskje vil du finne nye venner for livet akkurat denne helgen.
Hvem er vi?
Liv Skrudland er lærer, jobber med stressmestring og tilstedeværen.
Hun har lang erfaring med å lede mennesker inn i opplevelser og møter i og med naturen. Driver firmaet Livsliv.-www.livsliv.no
Hilde Grøtte har skrevet turmatkokeboka #eteute og har lang erfaring med å lage mat utendørs med grupper.
Hun er nyttevekstkyndig og liker å sanke og bruke spiselige ville vekster.
Dessuten elsker hun å lage gode måltidopplevelser utendørs.
Tranøy fyr ligger vakkert ut mot Vestfjorden ytterst på Hamarøy, med utsikt mot de flotte Lofotfjella.
Her får du overnatte i fyrboligenes nærmest autentiske miljø.
Daglig leder og «fyrinne» er energiske Anne-Gry Jakobsen
Mange regner Hamarøy for den vakreste dele av Norge med stolte fjell, vakre skoger og små vakre skatter tett på havet.
Gode grunner for å melde seg på
Denne helga gir deg en mulighet til å koble helt av fra det daglige livet, legge bort skjermer, klokker og «to-do»-lister, og bare være til stede i øyeblikket. Gjennom aktiviteter, øvelser og vandringer legger vi tilrette for naturopplevelser, nærvær og indre ro. Alle sansene skal stimuleres, inkludert smakssansen. Det blir matlaging og måltider utendørs, med innslag av ville vekster fra land, strand og hav. Utendørsmåltidene lages i fellesskap, der alle får mulighet til å bidra. Alle aktiviteter er valgfrie, slik at du kan forme opplevelsen etter hva som passer best for deg.